Over Lentebijeenkomst NVBT Levenskunst

Lentebijeenkomst NVBT Levenskunst

 Lentebijeenkomst: Levenskunst & Zelfzorg

 Zaterdag 18 mei 2024

Als therapeut zijn we geneigd de cliënt centraal te zetten; bijeenkomsten en studiedagen gaan vaak over methodes, diagnoses, werkwijzen …. kortom; de cliënt. Deze zaterdagmiddag mogen we bij onszelf stilstaan. Hoe richt jij je leven in? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé? Wat doe jij aan zelfzorg? We gaan met elkaar in gesprek en er zal ook volop gelegenheid zijn om (samen) beeldend te werken. Een passende workshop of lezing wordt nog gezocht. Natuurlijk mag je deze middag ook gebruiken om te netwerken en contact te leggen met collega beeldend therapeuten ;-) We hebben plek voor 60 mensen, dus meld je snel aan!

Workshop

Anne Elberse zal de workshop "Zelfzorg in de dagelijkse praktijk als therapeut" verzorgen. Anne is yoga-therapeut en werkt vooral 1-op-1 in haar praktijk in Utrecht, waar ze mensen begeleidt met stressgerelateerde klachten zoals overspannenheid en burn-out. Ook deelt ze graag haar inzichten, kennis en ervaring op het gebied van zelfzorg in workshops, online en via Zelfzorg de Podcast!

 Anne over haar workshop:

"Als therapeuten staan we in het werk (en misschien daarbuiten ook) altijd voor anderen klaar. Extra belangrijk dus om voldoende tijd en aandacht aan jezelf te geven. We zijn vaak erg afhankelijk van onze weekenden en vakanties voor onze zelfzorgmomenten, maar in deze workshop gaan we aan de slag met ‘micro-zelfzorg-momenten’. Oftewel: momenten die jij kunt toepassen voor, tijdens en na jouw werkdag. Denk aan een visualisatie, de adem, yoga en andere lichaamsgerichte oefeningen. Om spanning van een sessie los te laten, jezelf te gronden, de dag met energie te beginnen of juist in rust achter je te laten bijvoorbeeld. Want zorg jij goed voor jezelf, dan kun je er ook écht zijn voor een ander."

 Praktische informatie

Datum: 18 mei 2024                                                             

Tijd:      12:30 – 17:00 uur                                    

Locatie: Vrije Hoge School, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist                           

Kosten: €10 (alle leden)        

Inschrijven                                  

Inschrijven kan alleen via de FVB-website.

Ben je lid, log dan eerst in met jouw e-mailadres en wachtwoord, dan hoef je niet opnieuw jouw gegevens in te vullen en ontvang je ook een factuur met het ledentarief.
Meld je aan vóór 7 mei 2024

Registratiepunten

Deze bijeenkomst is goed voor 2 punten voor het Register Vaktherapie

 Annuleringsvoorwaarden


Let op!
Vanwege de geringe deelnamekosten is het niet mogelijk je deelname te annuleren en de inschrijf kosten terug te storten. Wel is het mogelijk om iemand voor jou in de plaats deel te laten nemen aan de lentebijeenkomst. Mail in dat geval naar secretariaat@vaktherapie.nl

Contact en informatie

Voor inhoudelijke vragen en informatie: nvbt.projectorganisatie@vaktherapie.nl

Algemene vragen: secretariaat van de FVB: 030 - 28 00 432, secretariaat@vaktherapie.nl

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten