Over NVBT Werkveldgroep (licht) verstandelijke beperking "De Kleibak"

NVBT Werkveldgroep (licht) verstandelijke beperking "De Kleibak"

De Kleibak
Vanuit tastzintuiglijk werken
afstemmen op het sociaal emotionele ontwikkelingsniveau

De meerdaagse scholing: ‘De Kleibak’ is voor beeldend therapeuten die kennis willen maken met tastzintuiglijk beeldend werken en zich willen verdiepen in de toepasbaarheid daarvan bij de verschillende sociaal emotionele ontwikkelingsniveau’s.

 Breed toepasbaar
De TBT benadering en de informatie die we delen zijn breed toepasbaar en hebben raakvlakken met bijvoorbeeld de GGZ, kind en jeugdzorg en traumabehandeling.

De Scholing
Naast de theorie over het tastzintuiglijk werken gaan we ook praktisch aan de slag door te oefenen, ervaren en begeleiden van ‘de kleibak’ als werkvorm. Vanuit deze combinatie integreren we de kennis en stemmen dit af op het sociaal emotionele ontwikkelingsniveau van de cliënt.

Er is veel ruimte voor je eigen proces en om je ervaringen te delen door middel van casuïstiek.
Bij uitstek de ideale gelegenheid om verdieping te zoeken in je vak en je te laten omringen door enthousiaste collega’s in een prachtige omgeving en mooie locatie.

Kosten en accreditatie
De scholing start op 22 april om 17.00 uur en op 25 april sluiten wij om 16.00 uur af. Het adres is Hoogcruts, 6255 NS Noorbeek, Limburg NL

De kosten zijn €1195,- per persoon. Dit is inclusief 3 overnachtingen, 3x diner, 3x lunch en 3x ontbijt. Daarnaast is er de gehele dag koffie en thee. Kies je ervoor om bijvoorbeeld geen gebruik te maken van de overnachting , dan blijven de kosten voor de scholing gelijk.

Voor deze scholing zijn er 35 accreditatiepunten toegekend voor het Register Vaktherapie 

Kijk voor meer informatie en het programma op onze website: https://werkveldgroeplvb.jimdofree.com

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten