Over Vaktherapie Webinar loskoppeling Kwaliteitsregister Vaktherapie

Vaktherapie Webinar loskoppeling Kwaliteitsregister Vaktherapie

Vanaf 1 januari 2025 is het Kwaliteitsregister Vaktherapie direct toegankelijk: vanaf dan is lidmaatschap van een beroepsvereniging geen voorwaarde meer voor toegang tot het Kwaliteitsregister Vaktherapie. Waarschijnlijk heb je vragen over deze verandering en wat het voor jou betekent. Meld je dan aan voor het webinar op 6 november om 19.30 uur. Hierin kom je van alles te weten over de loskoppeling en worden je vragen beantwoord. Let op: de link voor het webinar zelf krijg je uiterlijk één dag van tevoren. De link zal verzonden worden naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan je account.

Heb je nu al concrete vragen? We ontvangen ze alvast graag. Stuur je vragen op naar m.hoogvliet@vaktherapie.nl, alvast bedankt!

Je kunt nu al het een en ander lezen over de loskoppeling in dit artikel: Ontkoppeling van lidmaatschap beroepsvereniging en Kwaliteitsregister Vaktherapie: wat verandert voor jou? - Vaktherapie Nederland - federatie voor vaktherapeutische beroepen

Aanwezig tijdens het webinar: Irène Verkuylen (Voorzitter Vaktherapie Nederland), Henk Aartsma (Voorzitter commissie Loondienst) en Martin Hoogvliet (Sr. Beleidsadviseur Vaktherapie Nederland)

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
Alle leden Gratis
Sluiten